GLAD PÅSK


18 ÅR


Idag fyller jag 18 så nu tycker jag att ni kan ta tummen ur röven och skriva ett grattis :) puss!

HÅRET


Vet att det växer ut, men saknar längden..

OM JAG ÄLSKAR DIG SÅ AKTA DIG


Kom nästan just tillbaka från musikprogrammets klassiska konsert :) Riktigt duktiga var dom, och alla hade klätt upp sig värsta fint! :D Tog några bilder med mobilen som vart lite halvkassa x) de kommer förmodligen dyka upp i ett mobilbilder-inlägg så småningom.
Nationella idag gick väl bra :) de känns iaf som att det gjorde det! Resten av dagen satt jag i solen och sen gick jag och mamma på stan. Och imorgon efter 11 blir det lov!! Taggar :D hoppas på att det fina vädret håller i sig. Men vet faktiskt inte riktigt vad som händer i helgen, för det verkar som att de flesta är borta eller ska på krogen :( känns lite surt, men nån kväll/dag i helgen kommer jag iallafall få träffa en person jag saknat :) och kommer va ensam hemma nästan hela helgen vilket känns rätt skönt. 

Just nu spelas denna låt, MGMT's Electric Feel men Frank Ocean har skrivit en ny text. Gillar hans röst! :)

SOL OCH VÅR


När jag kom hem efter skolan satte jag mig i solen ett tag med nya ELLE, riktigt härligt var det ute! Kramade Lotten hejdå kring 12 för ikväll åker hon till Italien den fuskisen :O Förövrigt gick min väska sönder idag, har fixat en nödlösning men det kanske är ett tecken på att jag borde köpa en ny väska, haha.. Imorgon ska jag och mamma iallafall på stan så vi får se hur de blir utav det :) Nu ska jag plugga till nationella provet i svenska B som vi har mellan 8.25-14.20 imorrn, önska mig lycka till! Puss

IGOR PRESNYAKOV


Mmm, han spelar helt underbart. Sofie la upp en låt med han på hennes blogg igårkväll, lyssnat på honom sedan dess! Han har gjort covers på jättemånga låtar och spelar helt gudomligt, nästan bättre än originalen ibland.

MOBILDOKUMENTATION 23 MARS - 11 APRIL


BLUE AND YELLOW


Såhär såg jag ut idag :) dagen har gått jävligt fort, har varit på praktiken och nu håller jag på att tvätta. Ska snart fixa middag också och sen blir det att plugga. Ligger sjukt mycket efter i skolan så det inte är sant! Vill helst bara dra iväg till nån och chilla/prata/röka men nä, har ingen tid för sånt :( och det suger snase, som min vän Lotten brukar säga!

SPELAR DET NÅGON ROLL?


Nej kanske ingen, kanske allt egentligen.

LÖRDAG.


Inga av mina planer blev av ikväll, och orkade inte göra några andra planer. Funderade där ett tag på att gå på Open ändå, men pallade inte... Har varit så sjukt trött ända sedan igår natt. Det var ett tag kring 5/6/7 tiden som jag var tagg som satan på allting, men tröttheten kom tillbaka och när planerna inte blev av kände jag att nää...tappade lusten bara, så blev en innekväll istället. Nu har jag ont i huvudet och ögonen, ont när jag rör kroppen överhuvudtaget, så ska nog gå och lägga mig snart. Gonatt.

ÄR DET SÅHÄR DET KÄNNS Å VA LYCKLIG?

Det är inga problem! Umeå Open ägde!! Är så jävla öm i kroppen nu men det var det värt :D

RSS 2.0