in my mind I pretend that I can't feel anymore

Så här såg jag ut i skolan igår + skinnjacka
Drog till Josefine som sagt! Mycket trevlig kväll :) mycket snack
Sen kom några av Josefines kompisar, här spöar Josefine Petter! (tror jag? var inte så insatt när dom spelade just det spelet, jag och johan satt och kliade och gullade med Zakira :D älskar djur<3)
Jag just nu, ser trött ut på bilden men känner mig inte särskilt trött, trots att jag inte sovit så mycket de två senaste nätterna. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men plugg står iaf på listan! Hoppas alla får en trevlig kväll :)

vinterpromenad


Fina Krilles bilder från igår! Sjukt fina bilder från den härliga promenaden med det konstiga vädret, haha :D Sov gott!

dip dye


Fett sugen på att bli blond och sedan till sommaren färga topparna någon kul färg, som typ blå eller rosa! Men inte helt säker, får fundera lite. Hade ju planer på att bli röd också :) Men hur som helst så tänker jag iaf bli blond först, så så får det bli.
Vad händer annars då? Inte mycket. Gymdag idag ju, men har så sjukt mycket i skolan så jag är inte säker på om jag hinner det :/ lite tråkigt, men skolan går före hälsa. Eller nåt xD nä, men ikväll måste jag iallafall prioritera skolarbetena. Även om det är skönt och uppiggande att gymma så är det inte så jäkla kul att hamna efter i skolan, så ikväll får bli nån sorts pluggkväll! Hörs senare :)

Bad


Hade som sagt bad på idrotten. 8 st i vår klass som deltog :P 2 som gymmade istället, resten, poff borta! Haha, men det var kul ändå :) Men har fett ont i kroppen nu >< och ont i tårna haha...jag och Krille med våra cepe fötter och tår som fick senadrag hela tiden xD tydligen är det vanligt när man simmar men jag har aldrig varit med om det tidigare? Gjorde sjukt ont iaf och det är inte så jävla lätt att simma med senadrag i tån, haha. Men fick fint beröm för mitt bröstsim iaf :) Nästan klar med intervjun också! Jag och Krille köpte fika och gick hem till mig och jobbade med den, blir väl lite till jobb innan vi är helt klara, men ändå :) sen blev det pizza till middag, och efter det en liten powernap haha :P Nu ska jag se big brother, sen blir det sängen! Hörs

flätor


så kan det gå om man måste sitta och lyssna en hel psykologi och en (nästan) hel svenska lektion. förövrigt hade jag glömt bort hur skönt det faktiskt är att träna, men råkade även glömma bort hur mycket skolarbete jag har, (stressen!!). menmen, nu blir det snart sängen, får ta itu med det imorrn istället. har förresten gjort ett löfte till mig själv att ta med mig kameran oftare (och faktiskt fota också) så förhoppningsvis dyker det upp mer bilder här inom en snar framtid, men vi ser väl. jag är rätt glömsk av mig. puss

det blir vad jag gör det till


Funderar på denna som ny header/en annan bild men med samma redigering? Får se

Förra veckan var minst sagt...ja jag vet inte vad den var, men den var annorlunda. I helhet så hände rätt mycket faktiskt, både bra och dåliga grejjer, men orkar inte tänka så jävla mycket på det :P De två kommande veckorna kommer iaf bli sjukt jobbiga, särskilt i skolan. Och på fredag går mitt gymkort ut, sen tränade jag inte på hela förre veckan heller pga olika skäl...så måste fixa nytt. Ska försöka göra mer roliga saker också, planera saker, osv. Måste börja äta bättre också för den senaste tiden har jag inte varit särskilt bra på det heller. Får se hur allting blir, blir mycket att stå i iaf ><

kanske finns det inte något mer att säga


men vill inte inse det

Ö Ersboda/Donken


melissa horn


några av hennes låtar beskriver rätt bra hur jag känner just nu

(gamla bilder, ja. godnatt nu)

baby I'm a fool who thinks it's cool to fall in love


HAUTE COUTURE


Är trött och irriterad och less på skolan >< vill ba hem och krypa ner i sängen...höll på att få en hjärtattack när mitt tema till skolans tidning blev en av de 3 bästa, men som tur var vann jag inte...hade inte orkat med all press och sånt. Nu ska vi bestämma vad som ska vara på vilka sidor och vilka sidor man ska få jobba med, osv, sjukt drygt för det har tagit typ 100 år och vi är inte ens klara än. Vill inte stanna här till fyra, vill ut och röka och gå hem!!

RSS 2.0