once you've crossed the line, will you be satisfied?


Aaaah, dör lite av allt skolarbete. Men är väl mitt eget fel om jag inte gör det jag ska på lektionerna, blir ju mer hemma då. Så helgen kommer förmodligen bestå av plugg, träning, filmer, och kanske hitta på nånting med annat folk. Men känns som att alla redan har planer >< eller iaf dom jag frågat. Får väl se om någon hör av sig och har tid till att träffas! Nu ska jag iaf se klart filmen jag började se igår eftermiddag och sen kanske baka lite chokladbollar. Hejjs :)

btw, börjar få aslångt hår??

Från och med då, från och med duAh, saker och ting känns faktiskt rätt bra nu. Ibland måste man ta beslut som sårar en, men som i slutändan ändå gör så att man mår bättre :) så nu ska jag bara leva. Och försöka lägga ner mer tid på skolan (okej som om det någonsin skulle hända, menmen), nu ska jag faktiskt sätta mig ner och bråka med matteboken igen. Har ju prov nästa vecka!

There's no chance in hell we'll stop. No no no, you know I think not.Försov mig idag, awesome >< eller inte...missade psykologin ;o hatar att missa lektioner. Menmen, har foto nu och vi behövde inte ha samling innan, så om en halvtimme ska jag möta Lotten på stan för att fota. Sen blir det att fara till skolan, ha idrott och svenska, sen hem igen. Men nu: fixa nåt att äta! Bye.

Your clothes don't fit this season, you're cold and that's the reason

Tröja - Monki
Strumpbyxor - mammas
(+hoodie från hm)

Sov en timme mellan 4 och 5 (sköönt), ätit middag och nu ska jag och mamma fara och träna. Pappa har äntligen fixat kort åt mig på USM, mensen är borta och jag känner mig nästan frisk igen! Så vi hörs senare :) bye

Vad är det som inte kan repareras, censureras, som inte har nån rättvisa, som inte är blind men gömmer ögonen i händerna. Som inte har nån anständighet, inte behövs kläs upp i skönhet, den kryper inte för nån den väntar inte på nån.Ligger mest och ser på disney-filmer och lyssnar på håkan hellström, planerar saker som inte blir av, äter massa godis och är för lat för att ens gå in i duschen. Stressar över skolan, har träningsvärk och mensvärk och förbannar mig själv för att jag prioriterar saker som att se dåliga filmar på teve och att spela gitarr framför matten och svenskan. Men det är väl mycket roligare att ta egobilder på sig själv och att blogga än att sitta med skolarbete? Eller?

Historian upprepar sig och slutar alltid likadantOch sidan som går vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag i vita blad

MindyardHade redovisning idag på våran logo till skolans tidning Mindyard. Vi fick uppgiften i torsdags så vi fick inte särskilt mycket tid på oss tyckte jag, men jag visste nästan direkt hur jag ville att den skulle se ut så det var bara att hitta ett passande typsnitt. Här använde jag typsnittet Harabara från dafont.com. Underrubriken kunde man inte se särskilt bra här men det står iaf "Midgårdsskolans skoltidning 2011" (och av någon anledning försvann å:et när jag gjorde om den till jpeg-fil, men aja). Här är iaf olika exempel på hur tidningen kan se ut med min logo! På torsdag ska vi påbörja en 6-sidig mall på hur vi vill att designen inuti tidningen skall se ut, samt en framsida, och om ett par veckor kommer treorna välja ut den design dom tycker är bäst. Skulle väl va kul om min blev vald, men som Lotten sa, vet inte om jag vill ta på mig så mycket ansvar haha. Främst kommer jag väl tänka på betygen och vad jag själv skulle tycka va en snygg design, sen får vi väl se om den blir vald eller ej. Det finns rätt många i klassen som är duktiga och har snygga designer och idéer! Men det kommer va en kul grejj att göra iaf, oavsett om den blir utvald eller inte :)

I can't let you be, 'cause your beauty won't allow me

Imorse var jag och gymmade på USM med pappa och inom kort kommer han fixa ett medlemskap åt mig :) så nu kan jag äntligen komma igång med träningen! Han visade mig hur de olika maskinerna fungerade och vi gymmade i ca 70 min. Efter det for vi och åt lunch, och mina armar skakade typ haha...jag är verkligen otränad >< usch. Jag kom hem vid 12 iaf och då tog jag en lååång dusch, sen dess har jag sett på en film och bara slappat. Gjort lite planer med Josefine och så, ska följa henne på Verket ikväll för en av hennes kompisar ska spela där med sitt band :) så det blir nog trevligt! Snart blir det nog middag, sen får vi se vilken tid jag drar ut. Ha en awesome kväll alla! Kram

dagens outfit ;););)


tights - gina tricot
tunika - gina tricot
munktröja - bik bok

cepekallt ute idag? jag menar, blev lite optimistisk där ett tag, hade tillochmed skinnjackan på mig i onsdags. åh. 
men så vände det. -17 nu typ, men ska tydligen bli lite varmare igen nästa vecka, så får väl hoppas på det då.

Tvåtusentio

Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December


tvåtusennio: http://colourlesscolour.blogg.se/2010/january/tvatusennio.html#comment

RSS 2.0