BROWNIE


Ser lite ljusare ut på bilden är vad det egentligen är :P och ja, mitt hår är fortfarande slitet. Men jag har ingen utväxt längre! Och ingen blaskig rosa/orange färg på håret! Äger :) Lotten gjorde på mig, var hos henne på middag och träffade hennes föräldrar och lillasyster för första gången :D sen impuls for vi på willys och köpte hårfärg och färgade det. Provade vaxa benen också, gjorde faktiskt inte så ont :) Sen for vi till Fabian där killarna var, for hem vid halv 1 ikväll med :P och tidigare idag var jag och badade och solade vid havet. Asnice dag alltså! Imorgon om jag har tråkigt kanske ett inlägg med massa random mobilbilder dyker upp :P inte gjort ett sånt på länge nu så borde va dags. Puss

I CAN'T MAKE YOU LOVE ME


I'll close my eyes
Then I won't see
The love you don't feel
When you're holding me
Morning will come
And I'll do what's right
Just give me till then
To give up this fight
And I will give up this fight
'Cuz I can't make you love me
If you don't
I can't make your heart feel
Something it won't
Here in the dark
In these final hours
I will lay down my heart
And I'll feel the power
But you don't
No, you don't
I can't make you love me
If you don't


RÖD


Vet att jag sa att nästa färg skulle bli brun. Men det blev helrött istället för att jag hade kvar av den röda toningen :) Så snart som färgen åkt ur kommer jag försöka hitta en bra brun hårfärg.

1 ÅR

Idag var det exakt ett år sedan som vi tog vårat pick och pack från våran 5:a i Röbäck och tryckte in i denna lilla 3:a på Haga. I flera månader var jag utan säng, soffa, tevekanaler och fungerande internet (snyltade på ett trådlöst som bara funkade när det ville). Nu känns det som att jag bott här i flera år, även fast det bara gått ett år och även fast jag inte ens gjort klart i mitt rum och satt upp tavlorna och hyllorna. Det gick snabbt att känna sig som hemma här. Visst saknar jag Röbäck ibland och gamla lägenheten, men jag älskar att bo här!

JAG OCH MITT JÄVLA HÅR


När jag har brunt saknar jag det orangea, röda och blonda. När jag har blondt saknar jag det bruna, det orangea och det röda, osv osv. Och nu saknar jag det bruna...och litegrann att ha det helrött. Men brunt är den enda hårfärg som jag kan ha en längre tid utan att bli less, vet inte riktigt varför. Tror det är för det ligger närmast min naturliga hårfärg.

Nu är jag less på orange för jag har utväxt, färgen åker ur hela tiden, folk stirrar och jag kan inte ha vissa kläder för att det inte passar till håret. Och jag är arg på mig själv för att jag ville försöka bli blond i våras för nu är håret dött och det är inte lika långt som det kunde ha varit. Men det spelar nästan ändå ingen roll vad jag gör med håret, för jag blir aldrig nöjd...aldrig. Och snart kommer det bli brunt, haha, vilket jag säkerligen kommer ångra sen eftersom jag aldrig blir nöjd. Vilken nyans av brun det blir vet jag inte, men jag vet att det kommer vara en permanent hårfärg för jag är så himla less på min utväxt och på att toning åker ur så snabbt ur mitt hår. Mörkt ska det bli, och mörkt ska det förbli. Efter jag gjort det brunt ska jag försöka hålla fast vid denna hårfärg ett tag så att min hår får vila lite. (Hah, lycka till med det Felicia.)

HAIR


Experimenterat med den röda hårfärgen litegrann :) gjorde det innan peace också men inte lika mycket. Nu är största delen av underhåret rött! Vad tycks?

PEACE AND LOVE


Den enda bilden på mig på hela veckan som togs med min kamera, haha. Kände mig så jäkla skabbig så ville inte ta på mig sj...men är med på några av bilderna som Olivia, Josefine och Francesca tog.

(Francescas bild)Den dåligaste och tråkigaste spelningen av alla som jag såg. Dom filmade ur samma vinkel hela spelningen och man kunde inte höra vad han sa eller sjöng. Är inget fan av Bob Dylan annars heller så det är väl kanske därför. 

Inte orkat redigera bilderna särskilt bra, så kanske var ovärt att ens redigera dem. Det blev så många. Men kanske lägger upp fler någon annan gång :) Hann inte fotografera alla artister/band som jag såg heller. Dessa är alla som jag såg: paolo nutini, kings of leon, veronica maggio, ziggy marley, 30 stm, volbeat, oskar linnros, m.i.a., deadmau5, the ark, timbuktu, bob hund, looptroop rockers, the sounds, maskinen, the strokes, kapten röd, mando diao, hoola bandoola band, säkert!, daniel adams-ray, bob dylan, journey och håkan hellström. Hade velat se flera till + att vissa såg jag bara ett fåtal låtar av för jag var tvungen att göra annat, så det var lite trist. Men hann med att se en hel del faktiskt :) Det var en bra vecka med bra musik!

RSS 2.0