PEACE AND LOVE


Den enda bilden på mig på hela veckan som togs med min kamera, haha. Kände mig så jäkla skabbig så ville inte ta på mig sj...men är med på några av bilderna som Olivia, Josefine och Francesca tog.

(Francescas bild)Den dåligaste och tråkigaste spelningen av alla som jag såg. Dom filmade ur samma vinkel hela spelningen och man kunde inte höra vad han sa eller sjöng. Är inget fan av Bob Dylan annars heller så det är väl kanske därför. 

Inte orkat redigera bilderna särskilt bra, så kanske var ovärt att ens redigera dem. Det blev så många. Men kanske lägger upp fler någon annan gång :) Hann inte fotografera alla artister/band som jag såg heller. Dessa är alla som jag såg: paolo nutini, kings of leon, veronica maggio, ziggy marley, 30 stm, volbeat, oskar linnros, m.i.a., deadmau5, the ark, timbuktu, bob hund, looptroop rockers, the sounds, maskinen, the strokes, kapten röd, mando diao, hoola bandoola band, säkert!, daniel adams-ray, bob dylan, journey och håkan hellström. Hade velat se flera till + att vissa såg jag bara ett fåtal låtar av för jag var tvungen att göra annat, så det var lite trist. Men hann med att se en hel del faktiskt :) Det var en bra vecka med bra musik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0