TORSDAGSkolavslutningen - Henriks student - lunch på stan - middag på sjöbris - föra med Lotten på balkongen - dra på tivolit i onyktert tillstånd (ägde) - möta upp folk på Trädgården - möta upp David - dra till studentskivan - dansa till SMK - cykla hem till Ålidhem.

Det var min Torsdag och nu är det sommarlov!!

ÅHEDEN


Här blev jag den jag är, här kommer jag förbli. Här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri.

Här har jag varit varenda sommar i hela mitt liv. Denna sommar är dock den sista som stugan står kvar. Oavsett om pappas byggplaner går i lås eller inte så ska stugan rivas och byggas om. Eftersom den ligger så nära havet så är det inte säkert att pappa får bygga som han vill, men hur som helst så kommer jag sakna den lilla stugan som luktar instängt och är fylld av kryp de första nätterna man spenderar där efter vintern. Kommer sakna knakandet när man går över golvet och i trappen. Kommer sakna att man måste gå ner till båthuset för att duscha. Kommer sakna stugan där jag spenderat flera nätter ända sedan jag bara var ett par månader gammal. Men gården kommer fortfarande finnas kvar, den stora stenen ute i vattnet och all annan natur. Ser fram emot hur det kommer se ut när allt är klart, hoppas på att det inte blir en alltför stor förändring! Kommer trots allt spendera många somrar till därute.

DRÖMDE OM DIG INATT IGEN


Har varit dåligt väder nu hur länge som helst känns det som så det var sjukt härligt när det sprack upp i eftermiddag och blev sol. Spenderade kvällen med middag, prat och skratt med min mammas kompis och hennes dotter som jag känt sen jag var mini. Träffade upp Josefine och Ludde på sparken efter det, kring elva, snackade litegrann och nu har jag hunnit vara hemma ett tag. Skolan känns för övrigt mycket lättare nu, och ja, allt känns helt plötsligt mycket lättare! Jag glömmer ibland att uppskatta det jag faktiskt har istället för att må dåligt över det jag inte har. Som en mening mamma hade på en lapp på kylskåpet i flera år: Expert-ögon ser vad som fattas, kärleks-ögon ser vad som finns.

RSS 2.0