HAIRCOULOURS.


Jag vet, sista bilden är fail. Men mitt hår är ju inte riktigt blondt än, det är "under construction" haha.. Men detta är iallafall de senaste hårfärgerna jag haft, den första bilden är tagen i början av oktober förra året då jag var orange/rödhårig, vilket är ett halvår sen. Sista bilden är tagen i tisdags. Och jag vet exakt vad som kommer hända med mitt hår när jag lessnat på det blonda...kommer färga det rött, sen när jag lessnat på det så kommer det bli mörkt igen x) Men nu ska jag bli blond, så om nån vecka eller så kommer jag bleka igen för att se hur ljust det blir då, kanske färga det ljusblondt (för vill inte vara platinablond) och förhoppningsvis kommer jag bli nöjd då. Jag håller tummarna..! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ska du inte prova avfärga håret och sedan blondera? eller har du redan gjort det? det går nog lättare att blondera då, då får du som ut den färgen du har kvar i håret. kanske lättare att blondera då.

2011-04-01 @ 01:41:50
Postat av: Felicia

sv: Jag avfärgade + slingade hos frisören, sedan slingade jag ännu en gång men bara "överhåret" och nu har jag blonderat en gång hemma. Vet inte vad som är felet med mitt hår med det vill iallfall inte bli blondt, haha!

2011-04-01 @ 14:02:37
URL: http://feliciawikman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0