STRANGER IN A STRANGE LAND


För det första: vill ba säga att jag är asglad :D blev antagen som funktionär på peace and love idag! Iiiih, kommer bli awesome och kommer lära känna massa nya människor och få lyssna på grym musik! :) Sen betyder det att jag kan sälja peace and love biljetten jag köpte förra veckan så då betyder det mer cash till moi :D Så var och shoppade lite idag, en långklänning för 149 (på bilden) och ett turkost linne för 49 :) passade även på att gå in på Accent och laga min väska, en del av axelbandet hade gått sönder och dom bytte ut hela axelbandet för ingen kostnad alls! Nice :)

Sitter just nu och håller på med min graf uppgift (den ovan). Vi har fått i uppdrag att göra en valfri förpackning, jag valde parfym! Ikväll blir nog chill/plugg kväll för mig :) Och imorgon blir det att umgås med trevligt folk och gå runt lite på kulturnatta! Ha en bra helg :)

GEEZUS


Riktigt knalligt blev det, hehe. Är nog lite mera rödaktigt också i verkligheten. Men färgen dämpas ju ner efter några tvättar och så. Men jag blev nöjd! Roligare än blondt iaf :D haha.

NICE


Maskinen den 27/5 och Veronica Maggio 28/5, bra bokat där Corona! Har inte bestämt än om jag tycker det är värt att betala så mycket för att se båda spela, men skulle va sjukt nice :) Båda kommer ju på peace och om jag blir antagen som volontär (har fått vänta tillräckligt länge nu tycker jag..) så kan jag kanske se dom då! Men överväger faktiskt att köpa biljett till någon av kvällarna, bara svårt att bestämma vilken..

SATAN I GATAN

Ett år sedan.

Försov mig med flit så därför sitter jag vid datorn hemma nu fastän jag borde varit i skolan 8.25. Har börjat skippa lektioner rätt ofta nu, jag som skötte mig så bra och knappt skolkat något denna termin. Men jag brukar bara skippa lektioner på morgonen för av någon anledning är jag ofta uppe alldeles för sent och igår var inget undantag.
/Som alla andra har jag förresten Veronicas nya album på repeat.

RSS 2.0