50

50års fest för mamma. Moster och hennes man kom upp så det blev middag hos Kjell fredag kväll. Igår var det massa fix inför festen och kl 6 drog det igång. Var bartender i princip hela kvällen med Linnéa och vi hade sjukt kul! 

THEY'RE STILL STANDING IN THE RAIN, SHE CAN'T HELP IT AND HE'S JUST THAT WAY

Försöker leva i all den här stressen och i alla tankar och känslor. Gjorde bort de två proven idag iaf och det kändes bra, massa skoluppgifter kvar att göra dock. Har nästan hela veckan uppbokad förövrigt och på lördag är det 50års fest för mamma. Var förresten meningen att vi skulle kolla på pudel-valpar igår (bara en dröm vi har än så länge) men blev uppskjutet tills nästa vecka. Utlandsresan går först iaf, men hoppas på att det snart kommer få komma hem en liten valp till oss :) Försöker övertala mamma, får se hur det går. Nu är det iaf pluggpluggplugg som gäller, och några kvällar för att bara ha kul med kompisar. Kram

SÄG SOM DET ÄR


Just nu är jag bara förvirrad. Jag önskar att allting vore enklare. Och jag önskar att jag kunde sluta tänka. Det känns så himla bra när man bara är där, i nuet. Det är när man börjar tänka på framtiden som allt skiter sig.

ARVTAGAREN


Ny header, tryck f5

Klev just upp efter 11 timmars sömn, ska strax bli upphämtad och far då iväg till stugan. Lilla, mysiga stugan som snart är nedriven och ska byggas ny. Det här är förövrigt min fjärde nyktra helg i rad, vet inte riktigt hur det blev så men det har varit rätt skönt på ett sätt. Har haft möjligheter att festa men helt enkelt valt att göra annat istället. Skönt. I helgen läser jag hellre Arvtagaren och startar igång med mitt projektarbete, och åker ut till havet för att rensa mina tankar. Kram

MEN MÅNEN ÄR DÖD NÄR JAG TÄNKER PÅ DET


Ny tröja från chicy.se.

Sett dokumentärer, debatter, föreläsningar och nyheter de senaste dagarna och jag blir bara arg på människor. Eller nä, människan i sig. Hur vi kan vara så själviska att vi rent utav kan sätta andra människor i skada endast i syfte för att tjäna pengar. Jag blir arg och ledsen och nästan skäms över att jag är människa. Inte nog med att vi skadar moder jord till den grad att vi snart inte kommer kunna leva här längre, utan vi tar det ännu längre och skadar varandra också. Är pengar verkligen ALLT? Jag önskar att det fanns ett sätt att få alla att inse att det inte är det. Och jag önskar att jag också vore mindre självisk. Och jag önskar att jag inte satt och tänkte på sånt här när jag har mens för jag blir bara mer arg och ledsen då, fan. Jag önskar att jag inte tänkte så jäkla mycket hela tiden!

RSS 2.0