SÅ STOR OCH STARK PÅ DAGEN MEN SÅ LITEN MITT I NATTEN. NÄR INGEN SER, NÄR INGEN VET, KOMMER GRÅTEN MITT I SKRATTEN.


Fem fingrar ska skydda dig.
Ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom molnen.
Ett är hopp och ett är tro.
Handens fem fingrar vaggar dig till ro.24 OKTOBER

Hösten är påväg att ta slut och bli till vinter istället, det blir bara kallare och kallare och det är bara en tidsfråga innan första snön kommer falla. Kan inte säga att jag längtar, men kan inte heller neka till att jag förmodligen kommer stå med ett par tindrade ögon tryckta mot fönstret när de första snöflingorna faller. Sen är det ju mycket mysigare med snöfall än med spöregn, eller hur?

Andra veckan på praktiken rullar på fint och denna kväll spenderas med tv-serier, nk-plugg och spring till och från tvättstugan. Var på clas ohlssons idag också så att jag äntligen skall kunna koppla datorn till platt-tvn som jag haft ståendes i mitt rum sen i somras, men såklart köpte jag fel sladd. Damnit. Men fick iallafall med mig en ny engångskamera och ett par öronsnäckor som fungerar! 

WE'RE SMILING BUT WE'RE CLOSE TO TEARS


Finmiddag igår hos Fabian med mat man inte hört talas om, gratis vin och hela köret. Gott och trevligt var det iaf :) dock blev man rätt onykter när man inte ens hann tänka på att ens glas var tomt innan det var någon som hade fyllt på det igen. Efter några timmar for vi till Henrik, käkade och sedan tog jag sista bussen hem till min man. Tror inte vi somnade förrän 5 och idag är jag riktigt seg i huvudet. Nu är jag ensam hemma vilket är väldigt skönt, ligger i sängen och ska precis slå på en film, blir nog inte mer än så ikväll. Kram på er :)

ENGÅNGSKAMEROR


Framkallat 2 engångkameror jag fotat med sep-okt. Tyvärr blev några så mörka att dom är helt svarta/brusiga vilket är lite synd, men många blev bra :) Det är väldigt roligt att fotografera analogt, rekommenderas!

FEEL GOOD INC.


Nya jeans, sitter typ perfekt! Har ett par liknande men dom är ljusare och mer åt det klarblåa hållet (och nu såg man förövrigt inte så bra på bilden heller, var så mörkt ute när jag tog korten). Nu har jag 3 par jeans haha, är inte direkt en stor jeans-användare om man säger så.


LOVE WILL SURVIVE SOMEHOW, SOME WAY

Varit sjuk, kämpat med skolarbete och legat död i soffan med ett antal filmer och serier. Om jag mår bättre imorgon kväll kanske det blir lite mer mys, annars blir det väl att vila upp mig här hemma så gott det går så jag blir frisk någon gång. Inget festande för mig iaf, räckte gott med två kvällar förra helgen! Istället blir det att umgås med bästa Lotten på lördagkväll :) Kram

THE SMELL OF GRASS IN SPRING, IN OCTOBER LEAVES COVER EVRYTHING


Jag tror jag avlider, har blivit förkyld igen. Hur är det ens möjligt? Och ovanpå detta har jag massor med skolarbeten: prov, redovisningar och inlämningar. Huvva. Men om två veckor börjar jag min praktik (vet inte vart dock) och efter två veckor där så är det lov = jag slipper skolan i tre veckor, score! Och efter det är det ju nästan mitten på November = nästan jul!! Wiie, julen är ju det bästa. 

RSS 2.0