UTMANAD

Jag blev utmanad av Lotten att länka till 5 bloggar jag följer, så jag slänger upp fem bloggar jag följer och utmanar nu dem här nedan att göra samma sak!


SO HERE I AM


Min nya mysiga höstkofta som jag nog kommer halvt bo i det kommande halvåret. Köpte förresten mer höstiga mysiga saker idag, bland annat en mysig skjorta och ett par tumvantar :) visar kanske upp dom sen.

MÅNDAGAR


Typ sånhär skit man sitter och håller på med på måndagar (en logo åt oss själva eller ett påhittat företag). Ganska nice! Lite drygt dock att sitta vid en dator i 5 timmar, men mellan 14.20 och 16.40 har jag Formgivning Glas så får sitta och leka med glas då, det är ganska avkopplande. 

FEST


Lite mobil festbilder som jag vet ni älskar! 

UNDER LÖVEN


I söndags kom mamma och Kjell hem med en korg och två ICA kassar kantareller efter en tur i skogen. Synd, jag som inte äter svamp :( tycker dom borde plockat blåbär istället.

Så här ca har jag sett ut 3 av 4 skoldagar. Ja, 3 av 4 för vi var lediga igår. Idag på dagen ska jag fixa telia abonnemang och ikväll ska jag på fest och sen på krogen. Jajajaja, kommer nog bli roligt!

TILLBAKS I GAMLA VANOR


Tre veckor av skolan har hunnit passera och jag ligger redan efter, skolkat har jag hunnit med också. Jag måste ju vara bäst. PA100 dödar mig förövrigt...har ingen aning om vad jag vill göra. Och det skrämmer mig att alla andra verkar veta. Mjaaa.....! Jag tröstar mig med att det blir ungefär helg för mig imorrn och att jag börjar känna mig frisk så jag äntligen kan dra ut på fredag, pepp!

I AIN'T NO DOCTOR BUT I CAN MAKE YOU FEEL BETTER
IT SUCKS TO BE ME RIGHT NOW


Ungefär så jag känner inför typ allt just nu. Mår så sjukt dåligt, känns som att livet bara fuckar med mig. Varit sjuk i snart 3 veckor, har mens + mensvärk och nu är det tredje dagen i rad som jag har världens huvudvärk. Det har varit värst idag...kommit tårar flera ggr för jag haft sådan smärta, antingen huvudet eller magen. Har ingen som pysslar om mig heller, eller frågar hur det är/försöker muntra upp mig, så det suger ju ännu mer.. Allt känns bara skit :( önskar jag kunde dra täcket över huvudet och stanna där tills kroppen mår bra igen..

RSS 2.0