Vad jag gör?

Nä inte så mycket, sitter och gråter bara för att jag saknar mitt långa hår... Åh vad jag hat-älskade det. Det kliade som satan, tog lång tid att tvätta/torka, blev jätteslitet mot slutet och ville hela tiden bli vågigt. MEN DET VAR SÅ FINT <3 Nu vill jag bara ha en normal färg på håret så jag kan gå och köpa clips, sen kan jag bli lycklig igen.

fitness

Jag försöker bli vältränad men det är inte det enklaste alltid. Det är svårt att få igång motivationen, speciellt till att fara ut och springa. Nu har jag inte sprungit på över en vecka, men har styrketränat och kört pilates (ajaj min mage!). Här är några bilder på M.C Barao, så himla fin kropp. 

Sen tränar jag för en till sak, eller...jag har väl inte riktigt bestämt mig än. Har inte sagt det till så många men jag funderar på att söka till polishögskolan. Jag kan inte göra det ännu (sista ansökningsdag är 15 september) för man måste ha körkort och det har jag inte än. Sen är jag inte tillräckligt tränad för att klara fystesterna heller. Men jag kanske kommer söka till våren. Haha, helt sjukt egentligen. Har aldrig tänkt tanken i hela mitt liv nästan, vet inte varför jag vill söka... men utbildningen verkar kul och spännande. Aja, vi ser väl. Kanske hinner ändra mig till våren!

RSS 2.0