fitness

Jag försöker bli vältränad men det är inte det enklaste alltid. Det är svårt att få igång motivationen, speciellt till att fara ut och springa. Nu har jag inte sprungit på över en vecka, men har styrketränat och kört pilates (ajaj min mage!). Här är några bilder på M.C Barao, så himla fin kropp. 

Sen tränar jag för en till sak, eller...jag har väl inte riktigt bestämt mig än. Har inte sagt det till så många men jag funderar på att söka till polishögskolan. Jag kan inte göra det ännu (sista ansökningsdag är 15 september) för man måste ha körkort och det har jag inte än. Sen är jag inte tillräckligt tränad för att klara fystesterna heller. Men jag kanske kommer söka till våren. Haha, helt sjukt egentligen. Har aldrig tänkt tanken i hela mitt liv nästan, vet inte varför jag vill söka... men utbildningen verkar kul och spännande. Aja, vi ser väl. Kanske hinner ändra mig till våren!

Kommentarer
Postat av: Emma

Så himla, himla roligt med polishögskolan!!

Svar: Jag vet, det verkar jättekul! Är dock inte säker om jag vill bli polis haha
Felicia Wikman

2012-08-17 @ 17:00:10
URL: http://emmagranbergs.blogg.se
Postat av: Anonym

Bra initiativ! Go for it!!

Svar: Tack :)
Felicia Wikman

2012-08-17 @ 21:47:31
Postat av: Sorry

Ledsen att säga det men för att kunna utbilda dig till polis måste du ha fyllt 20 år och ha körkort, fystesterna är inte så svåra, visa lite styrka, att du orkar springa ett tag och så, resten lär dom dig så du får kampsport att backa upp din styrka för att va mer överlägsen, men ja tror inte du skulle passa som polis :/ du är för snäll och mjuk. Men om du satsar på det så önskar ja dig lycka till

Svar: Nä man måste inte va 20, man måste va 18. Men tack för tipsen I guess
Felicia Wikman

2012-08-22 @ 16:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0