pusshej


Nu ska jag bara packa ner det allra sista och äta middag sedan bär det av till flygplatsen! Tjohej vad taggad jag är :) det kommer att bli helt underbart med en vecka i Afrika. Puss!

What is wrong with me?


Idag är en sån där dag då allt känns trist, segt och jobbigt. Sen har jag knappt gjort hälften av det jag skulle gjort i helgen. Ibland blir jag bara så less på mig själv att jag vill gråta... Försöker hålla humöret uppe med att imorgon börjar keramiken och efter skolan åker jag till David. Och juste... om mindre än en vecka åker jag till värmen :)

Regurarly ordinary swedish fika


I helgen:


Sy om min eventuella studentklänning, göra om byxor till shorts, skriva en packningslista, träffa pappa (och förmodligen David också), PA100, se American horror story, försöka komma ikapp med engelskan, umgås med mamma, sova.

Wings wouldn't help you down


Jag gör så många saker fel och det där löftet om att sluta oroa sig och bry sig så jävla mycket om obetydliga saker, ja det går åt helvete. Jag vill ändra hur jag är för min egen skull och mitt eget välmående men det är svårt. Kan inte sluta tänka dåliga tankar. Jag måste börja tänka lite mer på mig själv och mindre på allt och alla andra hela tiden. Längtar tills utlandsresan så man kan få tid till att ta det lugnt och tänka, åker om 10 dagar. Har saknat solen och värmen! Synd bara att man blir utan älsklingen och vännerna i över en vecka, men får ju istället mer tid till min underbara familj.

RSS 2.0