det är sommar

Mina nya, perfekta, vita jeans! Eller njae jeans är dom väl inte (det är treggings åt det mer jeansiga hållet) men otroligt sköna och snygga är dom :) Lite somrigare med vita jeans istället för svarta, är bara rädd varenda gång jag sätter mig ner eller ska äta något för jag vill inte smutsa ner dom haha! Idag har jag suttit på balkongen nästan hela dagen och lite brun börjar man bli, har läst ut en bok också. Börjat läsa en massa kriminalare den senaste tiden, dom är så spännande! Men lika kul är det inte att snyta sig var femte minut, tar det aldrig slut?? Iallafall, nu ska jag försöka bli frisk så jag kan gå runt och söka jobb, hööörs


Fyfan vad vi är braaaa :D


Världens bästa student med världens underbaraste människor, att åka på flak måste vara det bästa jag någonsin gjort och fan att en dag bara innehåller 24 timmar, ville inte att det skulle ta slut!! Det regnade på utspringet och när vi skulle upp på flaket och fixa ljudet men vi var så jävla glada ändå, haha :D Har skrikit och sjungit och dansat och druckit och ätit och skrattat och gråtit och det har varit så jävla bra!! Var hes och sliten som fan igår men jag tog mig ut några ggr iallafall, idag har jag dock varit halva dagen i sängen haha. David har blivit morbror för andra gången idag och det är bara en tidsfråga tills jag också får en till "syster"dotter. Och så är jag arbetslös :P Sen är det inte så mycket mer spännande än så i mitt liv just nu, haha. Fortsätter söka jobb, ska gå till arbetsförmedlingen snart och sen får jag väl bara hålla tummarna att jag hittar något jobb!

jag saknar ingenting, eller jo


Bloggen är tråkig och det känns inte som att någon ens läser den men jag fortsätter iallafall ett tag till. Var på arbetsintervju i onsdags och hoppas på att bli uppringd men om inte så är det bara att fortsätta söka. Den skräckblandade förtjusningen blir bara större och större ju närmare jag kommer studenten men mest känns det bara kul! (Och lite ågestladdat, kollar vädret ca 10 gånger om dagen för vill inte vill inte vill inte ha regn!!) Ikväll var jag på café station med lite folk och nu väntar jag på att David ska komma hit. Juste, sett nästan 20 avsnitt av Masterchef Australia också, och snart slösat upp alla mina pengar för juni månad. Hoppas verkligen på det där jobbet!!

Maskerad


Har fått pussa på min bästa men bara i några minuter och har fått MVG på PA100 och VG i Religion (ett av de bästa provresultaten i klassen också, woop woop) men kanske får IG i två ämnen. Firar och dränker mina sorger i alkohol ikväll klädd som Lara Croft, puss.

RSS 2.0