ja vad ska det bli av mig


En awesome tröja jag köpt + jag har blivit beroende utav cola. Dumt men sant. Nu är planen att jag ska äta allt gott som jag vill äta för att jag troligen kommer leva på soppa resten av veckan. David kommer till mig imorrn och håller mig sällskap och på lördagmorgon åker han till Sundsvall och jag åker (om jag inte har jätteont) till Universitetet. Sen kommer jag väl plugga resten av helgen.. ~~livet som utgångselev~~. Är även i projektledningsgruppen för slututställningen, vad är det jag ger mig in i? Aja, 70% gick bra iallafall och det är skönt att veta att det är fler än mig som inte hunnit särskilt långt med rapportskrivandet. Jag känner mig lugnare men jag ligger ju fortfarande efter i andra ämnen. Dags att skärpa sig nu Felicia!!


Idag har varit en ganska produktiv dag. Vi cyklade till ersboda/mariedal och kolla kläder och köpte hantlar (ska bli lite biffigare hade jag tänkt), jag for och handlade sen bakade vi bullar! Mums. Sen har jag skrivit klart mitt CV + sökt ett jobb. Även skrivit på rapporten också. Snart ska vi på bio och se Hungerspelen! Åh vad den triologin är braaa, har alla 3 böckerna hemma, funderar kanske på att läsa om dem. Jag vet att filmen aldrig kan va lika bra men jag hoppas den inte gör mig besviken!

Tro och hoppas är allt vi kan


Jag gillar att i måndags så snöade det och 4 dagar senare är det 11+ och sol. Idag stannade jag hemma för jag hade så ont igår att jag inte kunde somna, men det gick tillslut. Vid lunch-tid blev det lite bättre så på eftermiddagen gick jag en sväng på stan, var ändå tvungen att gå på biblioteket. Köpte en tröja på HM men vart inget mer än så, hittar ju aldrig kläder nu för tiden. Nu har det börjat göra ondare i munnen igen så ska väl vila lite, se på Adventure Time och sedan försöka ta tag i lite plugg.

Hittade en söt bild på mig och Lotten


Från mitten av januari förra året, haha! Saknar ändå idrottslektionerna med klassen lite... så otränade, så flummiga :D

you've never looked as lost as this


Jag hatar mig själv ibland. Jag har inte gråtit på månader (förutom då jag såg grave of the fireflies) men nu känner jag att jag bara vill lägga mig ner och gråta. Pga de beslut och prioriteringar jag gör. Jag borde blir straffad. Jag borde bli instängd i ett rum och inte bli utsläppt tills alla måsten är gjorda. 

Jag blir aldrig som dom från stan


Skaffade mig mitt första läppstift någonsin i lördags men är fortf tveksam till om jag kommer använda det. Har inte använt läppstift sen jag var ~7 och man sminkade sig för det var kul och vuxet haha. Har aldrig riktigt trivts i det, har lånat ett rosaaktigt läppstift från mamma ett par ggr men det har knappt synits. Jag tycker mörkrött läppstift är snyggt men vet inte om jag kommer våga använda det... Vi får väl se. Använder ju aldrig mascara heller haha...

You we're so perfectly imperfect


Ska snart åka iväg till David men tänkte bara visa min nya hårfärg först! På bilden ser det nästan svart ut, men jag kan inte hålla mig ifrån att redigera alla bilder jag lägger upp för det är ju så kuuuul :D Men ja, det blev väldigt mörkbrunt, men jag gillar't! Synd bara att färg åker ur som vattenfärg i mitt hår, det vill verkligen inte fastna. Men förhoppningsvis håller det sig mörkt längre den här gången iaf :) Hejs

RSS 2.0