Jag längtar i smyg


Webcam

Vet inte varför men det blir bara fler och fler dagar som spenderas i sängen med sovkläderna från natten innan. Man skippar frukosten för man orkar inte kliva upp och göra någon så det blir något slags brunch-aktigt vid 12 och enda gången man orkar ta på sig riktiga kläder är om man måste gå på ica. Det är väl hösten och mörkret som gör det + det faktum att jag ännu inte kommit igång med träningen igen sen jag var sjuk (fortfarande krasslig i halsen), men ändå. Det är ju egentligen inte såhär jag vill spendera mina dagar. Och jag vill ju egentligen ha ett extrajobb men är för lat för att söka. Fy skäms! Måste ta tag i livet igen snart... men ska bara se lite serier först...

November

Tänkte bara säga ett litet grattis till bloggen som fyller 2 år idag. Det är det längsta som jag haft en blogg, började ju blogga för lite över tre år sedan. Mina andra bloggar är länkade här till höger och ovan är tre bilder från tre olika novembrar :)

The Wolves (Act I and II)

Vaknade upp sjuk igår och åh vad det suger. Jag kan inte göra nånting, inte vara med någon, inte träna (!!), bara ligga hemma i sängen och dö. Vill dock inte missa lektioner så släpade mig till skolan idag, sen när jag kommit hem och ätit lunch däckade jag och vaknade vid 17. Jag känner mig alltid värsta ynklig när jag är sjuk... och ensam för man kan inte vara med någon. Snälla kroppen, låt mig bli frisk..

RSS 2.0