inte hoppas, inte låtsas förstå


Lite ifrån senaste veckan. Idag var jag hela dagen med Lotten och hennes katter, sen middag och bio med mamsen. Imorgon blir det universitetet, träning och Emma, sedan fest i Röbäck. Är dock inte taggad på krogen så ser väl om man följer med ut eller ej. 

Jösses


Jag börjar på universitetet imorgon. Läskigt! Men jag är inte ensam om att ha blivit reservantagen, är 2 tjejer till som börjar imorgon så det är inte bara jag som missat lektioner och kommer vara vilsen. Idag fick jag också ett samtal av en kompis som jobbar på Corona om jag ville komma dit på arbetsintervju. Var nära att tacka ja men sedan insåg jag ju att kvällsjobb/helgjobb skulle vara sämst för mig. Jag är ju världens tröttaste människa på kvällarna! Jag är sällan vaken till efter 1, är bara uppe sent när jag festar och t.o.m då brukar ju tröttheten slå till. Nä, jag hoppas på det extrajobb jag sökte i fredags, annars så klarar jag mig nog på studiebidraget även om det skulle vara nice med lite extra pengar.

Outfits och goda nyheter


Jag är glad! Imorse väcktes jag av ett telefonsamtal - en på grafisk form kursen hade hoppat av så universitetet ringde och frågade om jag fortfarande var intresserad! Jag tackade självklart ja, så jag börjar på tisdag :) Kanske kommer att få ett extrajobb också. Men huvudsaken är att jag har någonting att göra i höst! Har firat idag med subway, pizza och att hoppa över träning hehe. Varit med Emma ikväll också :) Imorgon ska jag vara med David och nu ska jag soooova. Puss

RSS 2.0