No one else can speak the words on your lips

Tänkte bara kika in här och skriva att jag haft en jättehärlig midsommarhelg och att jag dessutom klarade båda proven så nu har jag körkort!! Har fullt upp innan vi bilar ner till Stockholm på onsdag (kommer nog få köra en bit!) och vi kommer inte hem förrän tisdagen därpå runt 23 så kommer inte bli så mycket skrivande här. Inte för att jag gör det särskilt ofta ändå... Denna bloggen är nog rätt döende. Men hejsvejs tills vidare (annars finns jag ju på instagram). Kram!
 

Before The Worst

Den kommande veckan kommer mest bestå av att plugga inför/ta körkortet. Är såå nervös, vill verkligen klara proven! Vill kunna fira till helgen och inte sitta och deppa för att jag failade. Mamma hade kanske tänkt hyra bil hela juli också så vill verkligen kunna köra då. Juste sen åker vi till Sthlm den 26:e juni, det kommer bli bra! Har inte så mycket pengar men det löser sig nog, känns i alla fall skönt att åka iväg och göra något roligt med familjen. Vi ska bo på Kungsholmen och ska nog köpa Sthlms kortet i ett par dagar också, kommer bli awesome! Känns skönt att ha nåt att längta till då Peace and Love ställde in...

Vi står med hjärtat utanpå, fyrverkerier inuti

Trots att jag varit sjuk hela veckan så har det varit en av de bästa på länge.

Hur du vänder dig och somnar, bara jag ska se dig så


Vi går i cirklar för vi har ingenstans att gå, jag tror vi tänker samma sak nu båda två

Idag fyller bästa Emma 20 (grattis igen!!) så vi firade henne igår med presenter, geléhallon-vodka, dans, alkohol och både scharinska och allstar blev det innan vi blev alldeles utmattade och illamående av allt vi druckit. Bra kväll!

RSS 2.0